top of page
Blyant_edited_edited.jpg
facebook logo.png
122551333_408074073921056_59695021175890

Hei, mitt navn er

Camilla Rønning Eriksen!

Jeg er en engasjert støttepedagog som brenner for at barn skal kunne oppleve mestring uavhengig av utgangspunkt. I arbeid har jeg utviklet ulike verktøy som har vært knyttet ulike behov i barnehage. 

Småord Rønning Eriksen

Hei!

Mitt navn er Camilla og jeg er mamma til en nydelig gutt som er født i 2022. Jeg er utdannet spesialpedagogisk rådgiver med fordypning i sosiale og emosjonelle vansker. Etter fullført mastergrad i 2018 har jeg jobbet som PP-rådgiver, støttepedagog og nå spesialpedagog i forskjellige barnehager.

 

Jeg brenner for at barn skal kunne oppleve mestring uavhengig av ståsted og utgangspunkt. For meg har det alltid vært interessant hvordan voksne på tvers av roller i barns liv kan samarbeide på best mulig måte. I 2018 startet jeg å tegne støtteverktøy knyttet til barns språk. I jobben som støttepedagog og spesialpedagog har jeg fått forespørsler og positive tilbakemeldinger på tegninger og materiellet mitt.

 

Utpå midtsommeren 2020 gikk jeg til innkjøp av et digitalt tegneverktøy som ga meg muligheter til bedre bildekvalitet. Etter oppfordring fra flere hold startet jeg reisen under navnet «SMÅORD». Veien gikk da videre til å dele bilder av aktiviteter og verktøy på instagram- og facebook. Sjekk gjerne ut min instagramkonto og facebook-side:

Instagram logo.png

smaaord.re

bottom of page